Szállítási feltételek

Személyes átvétel

Webáruházunkba lehetőséged van személyes átvételt választani három budapesti üzletünkben tudod átvenni a választott termékeidet.  A Teréz körúti, a Déli pályaudvar és Vígszínház melletti üzleteinket jelöltük ki átvevő helynek.  A megrendelt terméket az értesítő emailtől számítva 5 munkanapig félretesszük Neked. 

Ne feledd, az igazítás lehetőségét, mert az Emporiumban készült ruhadarab mindig tökéletesen kell, hogy álljon viselőjén! 

Ezeket a saját készítésű termékeinket örömmel – és a teljes áron vásárolt termékeket díjtalanul – Rád igazítjuk, mert hisszük, hogy ebben tilos (és fölösleges) kompromisszumot kötni! A jó szabás egyik ismérve, hogy a ruha kritikus pontokon a viselőjére alakítható, ezért mi minden darabunkat eleve úgy tervezzük, hogy könnyen és profin hozzá tudjunk nyúlni utólag is. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy ha eldöntötted, hogy ez a ruhadarab már biztosan jó lesz Neked, akkor  személyes átvételkor üzletünkbe, felpróbálod a ruhát, hogy eladóink betűzhessék rajta a szükséges módosításokat. 

Az igazítást ez után varrónőink végzik el, ami a varroda és az üzletünk közötti szállítással együtt várhatóan 7-10 napot vesz igénybe. Ez után a ruhát ismét az üzletben veheted át (de kötlségtérítés ellenében igényelhetsz házhozszállítást is).

Házhozszállítás

A kiválasztott termékeket megrendelheted házhozszállítással is. Ebben az esetben a GLS furárszolgálat viszi el Neked a gondosan elkészített csomagodat, a megrendelést követően 5 munkanapot kell várnod, hogy felpróbálhasd a kiválasztott ruhákat. Ez a szolgáltatás 20 000 Ft-ot meghaladó rendelésnél díjtalan, ha a vásárlás értéke nem éri el ezt az összeget a szállítás díja 1500 Ft. Emailben értesítünk amikor a csomagodat átadtuk a futárszolgálatnak, ezt követően a GLS értesít a csomag kézbesítésének időpontjáról. 

“Az elegancia az egyetlen szépség, amely sohasem fakul meg.” Audrey Hepburn